top of page
Overraskende nok er det kun de færreste der ved, hvor stor en sammenhæng der er mellem lys og

trivsel

Undervisning

KURSER & FOREDRAG

Jeg har formidlet viden om lys siden 1980’erne under Laboratoriet LYS & SYN, som er mit eget kursus- og forskningsfirma og uafhængige, private laboratorium.

 

Mine kurser og foredrag henvender sig til enhver, der er interesseret i sammenhængene mellem belysning og menneskers trivsel, og kan i øvrigt skræddersys fuldkommen efter behov.

Viden og metode

JORDNÆR UNDERVISNING

Jeg har undervist arkitekter, indretningskonsulenter, ingeniører, arbejdsmiljøfolk, pædagoger, departementschefer, arbejdstilsynet, synskonsulenter, bl.a. fra Blindesamfundet, private, fotografer, ja rigtig mange forskellige mennesker. -Alle har de været nysgerrige om lysforhold og menneskelige forhold.

Det man får ud af kurserne, er meget konkret og jordnært: Dels får kursisterne sat ord på og sammenhæng mellem de ting, de ved om lys i forvejen, dels udbygget deres viden, og hvis kurset giver tid, en arbejdsmetode til at analysere og ændre på lysanlæg, privat eller erhvervsmæssigt.

A bay-storm-20-02-21-098-juni-fullres3.t
Kurser

Dette kursus er for dig, der allerede rådgiver om lys, bygninger eller indretning, og som gerne vil rådgive om lys til ældre, børn og synshandikappede.

Efteruddannelse til synskonsulenter
Indretningsarkitekter, 
arkitekter og rådgivere

Dette kursus er for dig, der gerne vil kunne bruge lys som aktiv faktor i indretning.

Bliv fremtidens belysningsrådgiver

Dette kursus er for dig, der vil kunne rådgive virksomheder og private om indretning med lys og valg af armaturer/lamper. 

Hele pointen med at lave lys, er vel at kunne

se

- også når det er mørkt

Foredrag

HELE VEJEN RUNDT OM HUMAN BELYSNING

I løbet af et foredrag kommer vi i dybden med alle de forskellige aspekter af human belysning: Videnskaben, praktikken, lovgivningen – og så naturligvis, alle de gode og sjove anekdoter fra nogle af feltets største. Vi ser på, hvordan man kan lave lysanlæg, der understøtter øjets funktion – både derhjemme og på arbejdspladsen. Vi undersøger, hvordan human belysning betyder, at man ser bedre, har der det bedre, lærer bedre – altså de store positive forandringer, som human belysning kan være med til at skabe. 

 

Jeg giver også konkrete arbejdsmetoder med hjem, sådan at du direkte efter foredraget kan gå hjem og anvende simple greb, der skaber en mærkbar forskel - lige med det samme! Endelig skal vi omkring lovgivningsaspektet af human belysning – for det er der! Der findes lovgivning, der er ødelæggende for synsmulighederne, og hvad gør man så? 

Foredraget kan tilpasses i omfang og format i overensstemmelse med eksakte behov. Kontakt mig for at få yderligere oplysninger om det rigtige foredrag for dig.

Foredrag
bottom of page